søndag den 10. juni 2012

White Towns Tour

White Towns Tour var en rute vi havde fundet i Lonely Planet bogen, som ville tage os igennem nogle klassiske hvide byer. Vi startede med at køre til Setenil de Las Bodegas, en hvid by hvor mange af husene er bygget ind i klipperne. Der er stadig mange af de oprindelige huse i byen, og det er fantastisk at se hvordan klippen udgør husenes loft og tag. Inde i mange af husene kunne man se den rå klippe som loft og bagvæg. Vi stoppede og fik tapas og kaffe ved en af de små cafeer der var bygget ind i klippen. Det var en hyggelig gåtur rundt i byen, men ret kuperet, så der var små trætte ben.
Næste stop på ruten var Olvera, hvor det var meningen at vi skulle se den fine gamle borg på toppen af byen. Vi fik også parkeret bilen og bevæget os helt op til den vindomsuste top, men der var siesta og borgen var lukket! Øv, men ingen af os orkede at vente en time på det åbnede, så vi måtte kigge udefra og så gå tilbage til bilen. Det var efterhånden blevt sidst på eftermiddagen, så vi skippede resten af rundturen og stoppede ved en stor sø, eller rettere et stort vandresservoir, hvor Jesper og de store unger gik en tur ved søen imens jeg lavede kaffe. Vi kunne ikke så godt gå allesammen, for Ida var faldet i søvn i autostolen. Det var en fin gåtur, hvor de fik øje på et par skildpadder.
Derefter kørte vi ud imod kysten for at finde en campingplads hvor vi kunne puste ud en dags tid, efter de sidste travle dage.
Vi fandt en campingplads udenfor Tarifa, som er windsurfernes og især kite surfernes mekka. Stranden var da også rigtig fin og der var masser af vind, så ikke noget at sige til at der holdt mange surfere til her. Vi var også en tur på stranden, ungerne fik badet og vi var på jagt efter fine strandskaller. Poolen blev også prøvet, så vi fik rigtig badet og hygget på vores hviledag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar