tirsdag den 12. juni 2012

Sydkysten og Cadiz

Det var egentlig meningen at vi ville se Tarifa by, men som så ofte før er ambitionerne om hvad vi gerne vi se større end hvad vi formår med tre børn, så vi valgte at springe Tarifa over og bevæge os imod Cadiz. Vi fik handlet madvarer i Tarifa og stoppede ved en surfshop og fik købt våddragt til Ida, som jo bliver smølfeblå efter ganske kort tid i poolen og slet ikke er til at lokke i vandet på stranden, en nye taske til mig, ny badetrøje til Malthe og nye klip-klapper til Jesper. Vi gjorde holdt ved en romersk by ved Bolonia, som vi gerne ville have set, men fordi det var mandag, var der lukket. Surt show, det var noget vi havdeglædetos til at se. Vi fik en strandtur i stedet for, og så videre til Cadiz.
Cadiz bliver anset for at være den ældste kontinuerligt beboede by i Europa, og ligger helt fantastisk for enden af en landtange næste totalt omgivet af vand og skøn, skøn sandstrand. Vi valgte at parkere camperen på en parkeringsplads ved en strand udenfor byen og tage en taxa ind, da det var ganske umuligt at finde noget parkering til det store skrummel. Der holdt flere campere parkerede på den plads, så vi snakkede om at blive der natten over, hvis ellers der stadig var andre campere der, når vi kom tilbage fra byen. Cadiz var rigtig fin, med smalle gader og torve med cafeer og masser af liv.....desværre var der andre end os der gerne ville opleve Cadiz, så der var et mylder af turister. Alle var sultne og vi brugte pænt lang tid på at finde et sted at spise, det lykkedes tilsidst at finde et fint torv forbi horderne af turister og her fik vi dejlig tapas til rimelige penge. Efter maden havde vi meget mere overskud til sigtseeing, så vi gik nogle afmærkede ture igennem byen, det var rigtig fint. Cadiz er utrolig smuk, især når busserne med de mange turister er kørt ;0) Da vi havde alt for trætte ben til at gå mere, tog vi en taxa tilbage til camperen og den fine strand. Ungerne havde set nogle boogieboards tidligere på dagen, og var ret hook på at bruge de sidste lommepenge, så Jesper dragede afsted med dem imens Ida og jeg blev tilbage i camperen. Det lykkedes heldigvis at finde nogle, så afsted ned på stranden og prøve dem. Bølgerne var helt perfekte og de havde det fedt.
Da vi havde spist sen aftensmad, puttede vi Ida, spillede lidt kort og gik på stranden for at se solen gå ned....sikken fantastisk dag ;0) Vi camperede på parkeringspladsen og kørte videre imod Jerez dagen efter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar