mandag den 21. maj 2012

Mens vi venter på far.....

Puk og Malthe har været småsyge med snot og hoste, så vi har haft et par stille dage med lektielæsning og leg hjemme ved camperen. Ungerne har fået bagt de sidste cupcakes med jordbærsmag, de var knap så gode som dem med chokolade;0) Ida er heldigvis frisk igen og hoster kun når hun løber eller cykler på sin løbecykel...hun kører godt og holder balancen uden problemer, også med begge stænger løftet højt, så hun er bare klar til at få støttehjulene af sin cykel. Hun har også fået lært alfabetet, det lille pus og er noget så stolt! Hun arbejder hårdt med sine lektier, når Puk og Malthe er igang, hun har en opgavebog med Kaj og Andrea, en dagbog hun tegner i og så har jeg hentet en app til hende på ipaden hvor hun skal øve sig i at skrive bogstaver og tal....genialt og hun er ret vild med den.....letterschool hedder den, godt nok på engelsk, men pyt med det.
Ungerne er flittige med deres pligter; de står for opvasken og hjælper med madlavning og indkøb...Malthe kommer grinene hjem fra købmanden og fortæller at damerne siger en masse på spansk ;0)
Nu venter vi bare på Jesper kommer ned til os igen, så vi kan forsætte vores tur rundt i Spanien, nu har vi fået badet og hygget, og er klar til nye oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar