onsdag den 2. maj 2012

Citadellet i Sisteron, Verdon kløften og videre til Spanien...

Citadellet lå højt oppe på en bakketop, så der var en fantastisk udsigt over byen og floden. Vejen der op var stejl og det var meget blæsende. Ida's små ben fik sin sag for, men hun klarede det flot.

Efter besøget på citadellet gik turen hjem til campingpladsen,det blæste en halv pelikan og om natten gav det også masser af regn, så det var skønt at kunne ligge lunt og tørt i camperen.
Dagen efter gik turen videre til Verdonkløften. Her var vi også i efteråret, og var meget betaget af det. Kløften kaldes Europas Grand Canyon og her er så smukt. I bunden af kløften løber Verdon floden, der er langt ned, på det dybeste sted er kløften ca 800 meter dyb. Vi valgte at køre igennem nationalparken, til der hvor Verdon floden ender i en opdæmmet sø; Lac de St Croix. Herfra kan man sejle op af floden, og det ville vi rigtig gerne allerede sidst vi var her. Vi kom til søen sidst på eftermiddagen, det var meget blæsende, så vi valgte at vente med at sejle til dagen efter. Desværre regnede det helt vildt, så vi var nødt til at opgive vores sejltur, super ærgerligt, det havde vi virkelig glædet os til. Vi havde heldagsregn, og valgte at springe over Pont du Gard også, da vi jo allerede skal sende Jesper hjem på arbejde om en lille uge, og gerne vil lande godt i Spanien inden. så camperen blev vendt sydpå af motorvejen....ret øv at skulle misse nogle af de få ting vi havde planlagt hjemmefra pga vejret, men vi håber at kunne se det på vejen hjem.
Vi overnattede ved Narbonne strand, fik dejlig karry ret til aftensmad og gik forholdsvist tidligt i seng, men fik ikke sovet så meget på af fest og ballade i nærheden.
Nu har vi så nået 1 maj, og er på vej igennem Spanien. Vi kører imod Alicante, hvorfra vi skal sende Jesper hjem på arbejde den 6 maj. Vejret er flot i dag, blå himmel og sol, vinden er stadig kølig, men det er skønt,skønt! Vi glæder os til at slappe af et par dage, og ungerne sukker efter en swimmingpool. Ind til nu har rejsen lidt været på de voksnes præmisser, det er svært at tilgodese ungernes ønsker, når vi flytter os så meget. De har dog fået leget de steder vi har camperet, men det er ikke helt det samme. Ida snakker om sin hello kitty badedragt hver dag, så nu håber vi bare vi kan finde et sted med pool!

2 kommentarer:

  1. Hvor må det altså være skønt med sådan en tur. Fortsat god rejse:-)

    SvarSlet
  2. Det er virkelig fantastisk at være familie på fuld tid, og vi nyder det ;0)

    SvarSlet