fredag den 27. april 2012

Super start....vi er kommet til Frankrig

Vi har haft som sædvanligt haft vildt travlt inden afrejse, med Jesper på nordsøen, arrangementer i skole og børnehave, og indbrud i bilen, hvor taske, pung, kørekort osv blev stjålet, en uge inden afrejse....meget ubelejligt, skal jeg lige hilse at sige, men det er det jo nok altid!
Det var dog en rigtig dejlig fornemmelse, at sige farvel til job og kolleger og tænke på at man først skal møde igen sidst i juli...så er det godtnok svært at surmule ;0)
Jesper var hjemme mandag, selvfølgelig forsinket da de havde hellikopter problemer, men hjem kom han heldigvis, så vi kunne køre tirsdag.
Pakke, pakke, pakke og afsted, Toyotaen var godt fyldt op med alt det vi skulle have med af tøj og mad. Vi fik pakket om til autocamperen i Harrislee og afsted gik det...vi nåede til mellem Hannover og Kassel, og camperede et fint sted som vi havde fundet i vores nye Bordatlas...ganske gratis naturligvis...
Vores første aftenmåltid i camperen stod på kartoffelsalat og røde pølser, og så til køjs alle mand....sikken luksus at kunne børste tænder, gå på toilettet og gå i seng, uden at skulle sidde med pandelampe i skovskider stilling i bulder mørke ;0)
Så er vi nået til Frankrig og vi hygger os max! Autocamperferie er bare lige os, men det vidste vi godt, med vores talent for planlægning er det bare super...vi tager tingene som de kommer og oplevelserne som de byder sig ;0)
Vi er nu i de franske alper, og bevæger os sydpå af Napoleonsruten som går fra Grenoble til Cannes....her er fantastisk smukt og vi nyder turen

I nat har vi sovet lige udenfor Grenoble ved en fin park, vi har alt hvad vi har brug for med os....undtagen internet...men det er nok meget godt med en pause...har jo fået opbygget et vist forbrug ;0)

2 kommentarer: