tirsdag den 4. oktober 2011

Sol, sand og helt ned i gear....

Vi er nu godt en uge inde i ferien og har efterhånden fundet vores ferie "mode"....bedst beskrevet som en tilstand, hvor de mest basale gøremål, kan fylde en dag helt og aldeles....som f.eks, hvad skal vi spise i aften, skal vi bade på stranden eller i poolen?..Vi har været på en smule sightseeing, men har vægtet familietid og hygge højest, her den første uge, hvor Puk og Ida har hængt lidt i bremsen pga sygdom, og Jesper desværre har fulgt trop med en gevaldig forkølelse!

I går, var vi som Puk fint beskrev, på en lille gåtur omkring Cap Dramont, en lille pynt nord for Frejus, en rigtig dejlig tur, selv om det var lidt kuperet terræn og Ida blev træt i benene!
Ungerne nyder vores ture, hvor vi får snakket om alle de ting vi ser, utroligt så mange spørgsmål der kan komme op, det er nogle gange som en mindre eksamen....men vide begærlige, det er de....

Hygge på altanen har der også været en del af, og den obligatoriske lektielæsning....Malthe har f.eks regnet ud hvor mange liter vand der er i swimmingpoolen, og der skrives dagbog hver dag....sjovt nok oplever børn og voksne ikke altid det samme.....Malthes dagbog handler mest om badning og is!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar